Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Liberia

Proprietate de vânzare în Liberia

Republica Liberia este un stat din Africa de Vest care se învecinează la nord cu Sierra Leone și Guineea, iar la est cu Coasta de Fildeș. Recent a fost afectată de două războaie civile care au făcut ca sute de mii de refugiați să fie expatriați și să distrugă economia liberiană.

Capitala sa este Monrovia

Liberia este o țară înființată de sclavi liberi, iar astăzi Liberia poartă cicatricile multiplelor războaie civile, ture, revoluții politice și lupte de putere, ca să nu mai vorbim de epidemia devastatoare Ebola.

Situația economică și politică nu este stabilă și acest lucru îngreunează cercetarea investitorilor interesați de proprietăți de vânzare în Liberia. Situația nu este mai bună pentru populația locală care este în continuă creștere și cu nevoi de locuințe tot mai amenințătoare.

Cu siguranță, cel mai bun loc pentru a găsi proprietăți de vânzare în Liberia este Monrovia, unde trăiesc peste un milion de liberieni. Cel mai mare oraș din țară este un loc viu în care guvernul încearcă să satisfacă cerințele unităților de locuit necesare.

Gbarnga este un alt oraș interesant în care să căutați proprietăți de vânzare în Liberia. Ar putea să pară doar un oraș ruinat în hinterlandul Liberiei, dar este acasă la Universitatea din Cuttington; unul dintre cele mai prestigioase din țară pentru mai mult de un secol.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB